1.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Lækkert og mættende
- God kryddersovs
- Smagfuld og lækker
Ulemper
Endelig vurdering af retten
En utrolig lækker ret med laks og tilbehør. Den egner sig til Keto, da den er rig på sunde fedtstoffer og lavt på kulhydrater. Spis den som den er, eller tilføj flere grønsager. Retten er krydret utrolig godt, og sovsen er fantastisk.
Laks på bund af rucola med estragonsovs
Bedøm denne ret
Ingredienser
Laks
- 450 gram laksefilet
- 1 spsk smør
- 1 tsk tørret estragon
- 1 tsk tørret dild
Sovs
- 2 spsk smør
- 50 ml piskefløde
- 0,5 tsk tørret estragon
- 0,5 tsk tørret dild
Tilbehør
- 200 gram rucola
Fremgangsmåde
Laks
- Tænd ovnen på 210°.
- Smelt smørret i mikrobølgeovn.
- Læg din laks i et ovnfast fad, og hæld det smeltede smør over laksen. Krydr med salt, peber, estragon og dild. Bag laksen i ca. 18-25 minutter alt efterstørrelsen på fisken.
Sovs
- Smelt smørret på en pande. Tilsæt piskefløde, estragon og dild. Smag til med salt og peber.
Anretning
- Skyl rucolaen, og lad den dryppe af. Anret rucola på en tallerken, fjern skindet fra laksen, og læg den på salaten. Hæld lidt sovs over hele retten.