13.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Masser af grønt
- Lækker og frisk ret
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Koteletterne er hvidløgsmarineret og stegt i godt med smør og eventuelt sukrin. Retten kombineres med stegte bønner der steges i smør og balsamicoeddike. Retten afsluttes med en frisk og god chili-lime dressing
Marinerede koteletter med bønnesalat og chili-lime dressing
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 300 gram svinekoteletter
- 1 spsk smør
- 3 stk hvidløgsfed
- 1 tsk balsamico eddike
- 1 tsk sukrin, kan undlades
Bønnesalat
- 350 gram grønne bønner
- 2 spsk smør
- 3 stilke forårsløg
- 3 stk hvidløgsfed
- 20 gram mandler
Chili-lime dressing
- 0,5 stk frisk chili blanding
- 2 stk lime
- 1 spsk sukrin
- 2 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
Koteletter
- Tag en pande og varm den op. Steg balsamicoeddike kortvarigt og tilsæt eventuelt sukrin. Tilsæt nu smør på panden og presset hvidløgsfed. Mix det kort, og steg så dine koteletter på panden, indtil de er gennemstegte.
Bønnesalat
- Uanset om dine bønner er fra frost eller ej, så koger vi dem kortvarigt. Så tilsæt vand i en gryde og kog det op. Læg dine bønner i, og kog dem afhængigt af, om de var frosne eller ej. Tag så en pande og tilsæt smør. Tilsæt dine bønner og steg dem i smørret. Hak forårsløg og tilsæt dem sammen med presset hvidløgsfed. Steg i et par minutter og tilsæt dem i en gryde, og drys med mandler på toppen.
Chili-lime dressing
- Bland alle ingredienserne for din lime dressing. Pres derfor saften fra lime i en skål. Tilsæt sukrin, olivenolie og hak chili. Tilsæt dem i skålen og rør godt rundt.
Servering
- Server koteletter med bønnesalat og en chili lime dressing til. Stryg med lime dressingen inden servering.