2.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Relativt nem ret
- Hurtig at lave
- Smager fantastisk og ser godt ud
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Kød og salat får en helt ny definition med den her ret, der indfrier konceptet til bravour, men på en måde, der imponerer både synet og smagen. Det er en herlig og velsmagende ret, der udgør et helt igennem fantastisk Keto aftensmåltid
Mozzarellakylling med kernesalat og serranoskinke
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 250 gram kyllingeinderfilet
- 75 gram mozzarella
- 1 stk løse tomater
- 40 gram pesto, færdigkøbt
Salat
- 60 gram serranoskinke
- 1 stk løse tomater
- 1 stk hjertesalat
- 40 gram rucola, kan undlades
- 0,5 stk agurk
- 40 gram pesto, færdigkøbt
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk æblecidereddike
- 30 gram solsikkekerner
- 50 gram mozzarella
Fremgangsmåde
Mozzarellakylling
- Start med at tænde ovnen på 200°. Skær så dine inderfilet på langs. Halver tomat og skær de halve tomater i skiver. Del mozzarella i tre, og skær de tre dele i små skiver også. Læg nu tynde tomatskiver og tynde mozzarellaskiver i dine inderfilet, og læg det i et ovnfast fad.
- Stryg med pesto over kyllingefiletterne og bag dem i ovnen i 15-18 minutter.
Salat
- Læg serranoskinke på en tør pande og steg det, så det bliver en smule sprødt. Hak salat imens.
- Skær tomater i skiver, og hak hjertesalat fint. Skær agurk i små stykker, og bland nu hjertesalat og agurk i en skål, og eventuelt sammen med rucola, hvis du har det.
- Tilsæt pesto i en lille skål og bland det rundt. Tilsæt olivenolie, æblecidereddike, samt salt og peber.
- Anret tomater på tallerknerne, som på billedet, og læg salat ovenpå, eller bare bland tomater i selve salaten.
- Tørsteg solsikkekerner, og hæld dem over salaten, samt del serranoskinke i mindre stykker og bland i salaten. Læg mindre stykker mozzarella på toppen, og server salaten med dine kyllingestykker til.