1.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Luftigt, sprødt og lækkert
- God smag (Ikke af æg)
- Kan bruges til mange formål
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Oopsies er et rigtigt bage eksperiment der er endt fantastisk! Vi har ikke selv opfundet denne gave, men er lykkelige over, at nogen har! Brødet er sprødt og lækkert, og smager ikke et æg. Det er godt til burgere og andre lækre retter, og kan desuden sagtens stå alene
Oopsies - luftigt brød
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 3 stk æg
- 100 gram flødeost
- 1 spsk loppefrøskaller
- 1 tsk bagepulver
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 150° grader
- De er nogle fantastiske former for brød, de her oopsies. Og forholdsvist nemme at lave - Det første du gør er, at du adskiller æggeblommer og æggehvider.
- Æggehviderne tilsættes lidt salt, og piskes godt og grundigt luftige og faste
- Pisk derefter æggeblommer og flødeosten sammen i en skål og tilsæt derefter bagepulver og frøskallerne. Pisk den her blanding indtil den får en dej konsistens, som kommer efter relativt kort tid
- Bland forsigtigt de to masser sammen og læg dem på en bageplade med bagepapir. Der skulle gerne blive til 6 store eller 8 mindre (vi lavede 8, som blev til 4 burgere)
- Bag dem i 25 minutter, eller indtil de er gyldne og faste! De kan bruges til utrolig mange ting, og kan sagtens stå alene. Enjoy!