15.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Begrænset med kalorier i forhold til mængden af mad

Ulemper

Tid
7
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Retten manger lidt fedt og har lidt kulhydrater. Det skal du naturligvis være opmærksom på, i forhold til dit samlede indtag. Retten er rigtig lækker, og du kan sagtens rette den ind, så den passer, hvis du spiser meget striks.

Pulled chicken med avocadosalat og feta

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid25 min
Ventetid1 t 35 min
Samlet tid2 t
Opskrift til: 4 personer
Kalorier: 578kcal
Kulhydrater: 15g
Protein: 53g
Fedt: 26g
Fiber: 10g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 500 gram kyllingebryst
  • 4 spsk smør
  • 1 stk rødløg
  • 4 stk hvidløgsfed
  • 4 tsk stødt paprika
  • 2 tsk chilipulver
  • 2 tsk tørret spidskommen
  • 0,5 tsk cayennepeber
  • 2 tsk sukrin, kan undlades
  • 0,5 tsk salt
  • 400 gram hakkede tomater
  • 2 stk knoldselleri
  • 1 stk avocado
  • 1 stk agurk
  • 2 stk løse tomater
  • 1 stk iceberg
  • 60 gram feta
  • 35 gram græskarkerner

Fremgangsmåde

  • Hak hvidløg og løg.
  • Skær jord og skal fra dine knoldselleri, og skær dem til pommes fritter. Giv dem lidt olivenolie, salt og peber. Eventuelt lidt paprika. Læg posen til side i en times tid.
  • Tænd for ovnen på ca. 145° C
  • Smelt smør på en stor pande (der har låg til), eller i en gryde, som kan komme i ovnen. Svits løg og hvidløg. Tilsæt alle krydderierne og svits indtil løgene bliver bløde.
  • Tilsæt kylling og mosede tomater, og rør godt rundt
  • Nu er det tid til at retten skal simre. Bring først retten op og koge, smid låg på og sæt det i ovnen.
  • Lad kyllingen simre i 2 timer. Kig i starten til det, for at sikre, at det ikke koger for meget - for det skal kun simre. Rør i det når du kigger til det.
  • 40 minutter inden aftensmad: Tag kyllingeretten ud og stil den. Inden sellerifritterne er færdig, sætter du gryden ind i ovnen igen i ca. 10 minutter, så kyllingeretten kan blive gennemvarm igen. Sæt ovnes grader på 210° C. Gå videre til sellerifritterne.
Sellerifritter
  • Hæld sellerifritterne på en bradepande og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter. Vend dem i en gang imellem
Valgfri salat
  • Steg græskarkerner på panden ved lav varme. Vend dem ofte så de ikke brænder på. 
  • Hak grønsagerne imens og bland det i en stor skål
  • Skær feta og fordel på toppen af salaten
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her