15.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Begrænset med kalorier i forhold til mængden af mad

Ulemper

    Tid
    7
    Smag
    10
    Holdbarhed
    9
    Ingredienser
    8

    Endelig vurdering af retten

    Retten manger lidt fedt og har lidt kulhydrater. Det skal du naturligvis være opmærksom på, i forhold til dit samlede indtag. Retten er rigtig lækker, og du kan sagtens rette den ind, så den passer, hvis du spiser meget striks.

    Pulled chicken med avocadosalat og feta

    Bedøm denne ret

    0 fra 0 stemmer
    Køkkentid25 min
    Ventetid1 t 35 min
    Samlet tid2 t
    Opskrift til: 4 personer
    Kalorier: 578kcal
    Kulhydrater: 15g
    Protein: 53g
    Fedt: 26g
    Fiber: 10g

    Næringsindholdet er per person/stk

    Pin Print opskriften

    Ingredienser

    • 500 gram kyllingebryst
    • 4 spsk smør
    • 1 stk rødløg
    • 4 stk hvidløgsfed
    • 4 tsk stødt paprika
    • 2 tsk chilipulver
    • 2 tsk tørret spidskommen
    • 0,5 tsk cayennepeber
    • 2 tsk sukrin, kan undlades
    • 0,5 tsk salt
    • 400 gram hakkede tomater
    • 2 stk knoldselleri
    • 1 stk avocado
    • 1 stk agurk
    • 2 stk løse tomater
    • 1 stk iceberg
    • 60 gram feta
    • 35 gram græskarkerner

    Fremgangsmåde

    • Hak hvidløg og løg.
    • Skær jord og skal fra dine knoldselleri, og skær dem til pommes fritter. Giv dem lidt olivenolie, salt og peber. Eventuelt lidt paprika. Læg posen til side i en times tid.
    • Tænd for ovnen på ca. 145° C
    • Smelt smør på en stor pande (der har låg til), eller i en gryde, som kan komme i ovnen. Svits løg og hvidløg. Tilsæt alle krydderierne og svits indtil løgene bliver bløde.
    • Tilsæt kylling og mosede tomater, og rør godt rundt
    • Nu er det tid til at retten skal simre. Bring først retten op og koge, smid låg på og sæt det i ovnen.
    • Lad kyllingen simre i 2 timer. Kig i starten til det, for at sikre, at det ikke koger for meget - for det skal kun simre. Rør i det når du kigger til det.
    • 40 minutter inden aftensmad: Tag kyllingeretten ud og stil den. Inden sellerifritterne er færdig, sætter du gryden ind i ovnen igen i ca. 10 minutter, så kyllingeretten kan blive gennemvarm igen. Sæt ovnes grader på 210° C. Gå videre til sellerifritterne.
    Sellerifritter
    • Hæld sellerifritterne på en bradepande og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter. Vend dem i en gang imellem
    Valgfri salat
    • Steg græskarkerner på panden ved lav varme. Vend dem ofte så de ikke brænder på. 
    • Hak grønsagerne imens og bland det i en stor skål
    • Skær feta og fordel på toppen af salaten
    VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her