3.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Lækkert til flæskestegsrester
Ulemper
Endelig vurdering af retten
I denne ret bruger vi gårsdagens flæskesteg til at lave en lækker ribbenstegssandwich. Vi skal have lavet vores keto sandwich brød, så det er ikke som andre traditionelle rester, der bare kræver et opkog. Det er dog en god måde at udnytte rester fra flæskestegen på en yderst lækker måde! Vi beklager, at vi mangler et godt billede af denne ret!
Rester: Ribbenstegssandwich med flæskesteg og rødkål
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 1 stk dag to: flæskesteg
- 15 gram mayonnaise
- 1 stk syltede agurker
- 0,25 stk rødkål
Sandwich brød
- 50 gram mandelmel
- 1,5 spsk loppefrøskaller
- 0,5 tsk salt
- 75 ml vand
- 1 tsk æblecidereddike
- 1 stk æggehvider
Fremgangsmåde
Sandwich brød
- Tænd for ovnen på 200°
- Bland alle ingredienserne i en skål og pisk det med en elpisker i 30 sekunder. Hvis det hurtigt bliver for klistret, må du ælte resten med fingrene, men konsistens burde være lidt klistret, men til at arbejde med. Ellers kan du tage lidt olie på fingrene, så dejen slipper bedre.
- Form fladt sandwich brød med 2-3 cm i tykkelsen, drys eventuelt med lidt sesamfrø og bag i ovnen i ca. 40 minutter. Halver det når det er gennembagt og lav en ribbenstegs sandwich med mayonnaise, rødkål, syltede agurker og flæskesteg