5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hverdagsagtig
  • Utrolig lækker og sommerlig

Ulemper

Tid
8
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Her får du en stor og lækker sommersalat med skiver af roastbeef, der både har en fantastisk smag, og er sund for krop og hjerne. Vi laver en hjemmelavede af frisk og olivenolie, der i sin reneste form, er ekstremt sundt.

Smagfuld salat med roastbeef og basilikum pesto

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid20 min
Ventetid45 min
Samlet tid1 t 5 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 711kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 44g
Fedt: 45g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kød og salat
  • 300 gram roastbeef
  • 125 gram blandet salat
  • 75 gram cherrytomater
  • 35 gram soltørrede tomater
  • 30 gram mandler
Basilikum pesto
  • 50 gram olivenolie
  • 40 gram parmesan
  • 0,5 bundt frisk basilikum
  • 30 gram pinjekerner
  • 1 stk hvidløgsfed

Fremgangsmåde

Roastbeef
  • Start med at tørre din roastbeef af, og steg den i smør. Tilsæt derfor smør på panden og når det syder, steger du din roastbeef til den er brunet på alle sider. Krydder den med salt, rosmarin, peber og hvidløg. Bag den i ovnen ved 150° i ca. 45 minutter, eller indtil den er 57°.
Basilikum pesto
  • Tilsæt alle ingredienser i en miniblender, og blend det. Smag til med salt og peber, og eventuelt lidt citronsaft.
Salat
  • Skyl al din salat og hak salaten fint, skær cherrytomater i halve og hak soltørrede tomater fint.
  • Rist mandler på en tør pande, og server stykker af roastbeef sammen med din salat, sammen med godt med pesto og mandler drysset på toppen.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her