5.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hverdagsagtig
- Utrolig lækker og sommerlig
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Her får du en stor og lækker sommersalat med skiver af roastbeef, der både har en fantastisk smag, og er sund for krop og hjerne. Vi laver en hjemmelavede af frisk og olivenolie, der i sin reneste form, er ekstremt sundt.
Smagfuld salat med roastbeef og basilikum pesto
Bedøm denne ret
Ingredienser
Kød og salat
- 300 gram roastbeef
- 125 gram blandet salat
- 75 gram cherrytomater
- 35 gram soltørrede tomater
- 30 gram mandler
Basilikum pesto
- 50 gram olivenolie
- 40 gram parmesan
- 0,5 bundt frisk basilikum
- 30 gram pinjekerner
- 1 stk hvidløgsfed
Fremgangsmåde
Roastbeef
- Start med at tørre din roastbeef af, og steg den i smør. Tilsæt derfor smør på panden og når det syder, steger du din roastbeef til den er brunet på alle sider. Krydder den med salt, rosmarin, peber og hvidløg. Bag den i ovnen ved 150° i ca. 45 minutter, eller indtil den er 57°.
Basilikum pesto
- Tilsæt alle ingredienser i en miniblender, og blend det. Smag til med salt og peber, og eventuelt lidt citronsaft.
Salat
- Skyl al din salat og hak salaten fint, skær cherrytomater i halve og hak soltørrede tomater fint.
- Rist mandler på en tør pande, og server stykker af roastbeef sammen med din salat, sammen med godt med pesto og mandler drysset på toppen.