9.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Simpel og nemt til varmen
- Velsmagende og sundt
Ulemper
- Måske for simpelt
Endelig vurdering af retten
En simpel og god solstråle middag, der involverer grillen! I opskriften griller vi nogle pølser af god kvalitet med en god og lækker coleslaw. Vi krydrer coleslawen og topper den også med peberfrugt og andre lækre grøntsager. God og nem Keto aftensmad til sommerens sol og varme.
Spicy coleslaw med grill pølser
Bedøm denne ret
Ingredienser
Spicy coleslaw
- 2 spsk mayonnaise
- 2 spsk græsk yoghurt 10%
- 1 spsk sambal oelek
- 1 tsk hvidvinseddike
- 1 tsk sukrin, kan undlades
- 1 stk lime
- 0,5 stk hvidkål
- 1 stk gulerødder
- 0,5 stk peberfrugter
- 0,5 stk rødløg
- 1 spsk sesamfrø
- 0,5 bundt frisk koriander
Grillpølser
- 380 gram pølser
Fremgangsmåde
- Start med at lave en dressingblanding af mayonnaise, græsk yoghurt, sambal oelek eller en anden chili, hvidvinseddike, salt og peber, eventuelt sukrin og saften fra en hel lime. Rør det godt sammen og sæt på køl.
- Skær bunden af hvidkål og skær den fint. Tilsæt i en stor skål. Skræl gulerod og riv i skålen også. Skær så peberfrugt i meget tynde strimler og det samme med rødløg. Tilsæt i skålen sammen med dressingen, og rør den rigtig godt sammen.
- Riv ca. halvdelen af skrællen fra din lime og tilsæt på toppen.
- Tag en tør pande og steg sesamfrø ved middel varme. Drys på toppen sammen med frisk koriander.
- Steg dine pølser på grillen eller på en pande, og spis dem sammen med din lækre coleslaw og eventuelt dressing til. Simpelt, lækker og hurtigt til de varme dage..