5.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Lækker og frisk
- Sund og sommerlig
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Blåbær er undervurderet i salater, og er samtidigt kulhydratfattige. De passer imod al forventning fantastisk sammen med feta og valnødder, og i denne salat, kombinerer vi den med spinat og rucola. Den er hurtig, nem at lave og smager dejligt
Spinatsalat med blåbær, feta og valnødder
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 100 gram frisk spinat
- 50 gram rucola
- 0,5 stk agurk
- 50 gram blåbær
- 10 gram tranebær, kan undlades
- 20 gram pekannødder eller valnødder, mandler
- 50 gram feta
Salatdressing
- 1 spsk olivenolie
- 0,5 tsk tørret oregano
- 0,5 tsk balsamico eddike
Fremgangsmåde
- Skyl spinat, rucola, agurk og blåbær. Hak nu spinat, og skær agurker i skiver. Læg grøntsagerne i en skål og fordel blåbær og tranebær over. Hak nu dine nødder groft, rist dem på pande og hæld dem ligeledes over salaten, sammen med feta.
- Lav en blanding af olivenolie, oregano, salt og peber og balsamicoeddike, bland det sammen og hæld det over salaten.