7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- God og mættende salat
- Syrlig, frisk og med smag af mynte
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Her laver vi en tykstegsbøf og blander den i en lækker salat, der er syrlig og smagfuld. Den kombinerer en dressing af lime og ingefær, som passer utrolig godt til hele salaten. Derudover toppes den med peanuts, og rammer rigtig pænt for ernæringsindhold på Keto.
Tykstegsbøf i salat
Bedøm denne ret
Ingredienser
Bøf
- 250 gram tykstegsbøf
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk smør
Thai dressing
- 1 spsk sesam olie
- 2 spsk sojasauce
- 1 stk hvidløgsfed
- 1 tsk chilipulver
- 20 gram frisk ingefær
- 1 stk lime
Salat
- 125 gram blandet salat
- 3 stilke forårsløg
- 0,5 stk agurk
- 0,5 bundt frisk mynte
- 50 gram cherrytomater
Topping
- 30 gram peanuts
Fremgangsmåde
Bøf og stegning
- Start med at krydre din tykstegsbøffer med salt og peber. Tilsæt så smør og olie på en pande og steg de til de er gennemstegt. Tag de til side, lad dem afkøle og skær de i skiver. Lav resten af salaten imens dine bøffer steger.
Salatdressing
- Lav en dressing af olie, soja, presset hvidløgsfed, hakket chili, revet ingefær og saften fra en hel lime.
Salat
- Hak salat fint, skær forårsløg i små stimler og halver cherrytomater. Skær agurk i mindre stykker og hak mynte fint. Bland det hele i en stor salat.
Topping og servering
- Læg bøfstykkerne ved, hæld dressingen over og drys med peanuts på toppen.