3.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Super low carb
  • Hurtigt og nemt

Ulemper

Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Endnu en opskrift i det simple Keto hjørne, er denne varme broccolisalat med bacon, toppet med solsikkekerner. Alt steges, og toppes til slut med en dressing af græsk yoghurt, mayo og æblecider eddike.

Varm broccolisalat med bacon og solsikkekerner

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid10 min
Ventetid10 min
Samlet tid20 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 476kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 25g
Fedt: 39g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 130 gram bacon
  • 1 stk broccoli
  • 0,5 bundt radiser
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 40 gram solsikkekerner
Dressing
  • 30 gram græsk yoghurt 10% ca. 2 spsk
  • 15 gram mayonnaise ca. 1 spsk
  • 1 spsk æblecidereddike

Fremgangsmåde

  • Start med at stege bacon på en pande. Har du bacon i stimler, kan du med fordel klippe det i mindre stykker med en saks. Steg i ca. 2 minutter, og skær broccoli i buketter imens, samt radiser i skiver
  • Tilsæt broccoli og radiser samt presset hvidløgsfed, og steg i 3-4 minutter. Rør i det ofte, så det blandes godt med baconfedtet. Tilsæt solsikkekerner og steg med i 1-2 minutter mere. Krydder med salt og peber.
  • Lav en dressing græsk yoghurt, mayonnaise og eddike, og smag til med salt og peber. Tilsæt eventuelt citron for lidt syrlighed.
  • Top med dressingen inden servering
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her