3.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Super low carb
- Hurtigt og nemt
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Endnu en opskrift i det simple Keto hjørne, er denne varme broccolisalat med bacon, toppet med solsikkekerner. Alt steges, og toppes til slut med en dressing af græsk yoghurt, mayo og æblecider eddike.
Varm broccolisalat med bacon og solsikkekerner
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 130 gram bacon
- 1 stk broccoli
- 0,5 bundt radiser
- 2 stk hvidløgsfed
- 40 gram solsikkekerner
Dressing
- 30 gram græsk yoghurt 10% ca. 2 spsk
- 15 gram mayonnaise ca. 1 spsk
- 1 spsk æblecidereddike
Fremgangsmåde
- Start med at stege bacon på en pande. Har du bacon i stimler, kan du med fordel klippe det i mindre stykker med en saks. Steg i ca. 2 minutter, og skær broccoli i buketter imens, samt radiser i skiver
- Tilsæt broccoli og radiser samt presset hvidløgsfed, og steg i 3-4 minutter. Rør i det ofte, så det blandes godt med baconfedtet. Tilsæt solsikkekerner og steg med i 1-2 minutter mere. Krydder med salt og peber.
- Lav en dressing græsk yoghurt, mayonnaise og eddike, og smag til med salt og peber. Tilsæt eventuelt citron for lidt syrlighed.
- Top med dressingen inden servering