10.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækker og knasende andebryst
  • Smagfuld ret med citron og mandarinsaft

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

I denne opskrift sikrer vi, at du får et sprødt og fantastisk andebryst, som smager dejligt. Vi kombinerer andebrystet med en anderledes, sød og syrlig sauce, lavet på citron og mandarinsaft, og lavet til en fuldendt salat ret, der toppes med mandelsplinter

 

Varm og knasende andebryst med mandler

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid20 min
Ventetid15 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 553kcal
Kulhydrater: 10g
Protein: 45g
Fedt: 36g
Fiber: 6g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

And
  • 400 gram andebryst
Sauce/dressing
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,5 stk rødløg
  • 1 stk mandariner
  • 2 spsk citronsaft
  • 50 gram bouillon
  • 0,5 tsk guargummi, kan undlades
Salat
  • 50 gram babyspinat
  • 75 gram blandet salat
  • 0,5 stk mandariner
  • 2 stk løse tomater
  • 50 gram mandler

Fremgangsmåde

Andebryst
  • Forvarm ovnen til 160°.
  • Brug en skarp kniv og skær i skindet på andebrystet. Gnub så salt og peber ind i skindet. Tag en pande og steg andebrystet ca. 5 minutter på skindsiden og 4 minutter på den anden side. Flyt så andebrystet til et ovnfast fad og bag det i ovnen i 10 minutter.
  • På den samme pande som du stegte andebrystet på, sætter du varmen på lidt under middel, tilsætter olivenolie. Så skærer du løg i strimler og steger dem i 2-3 minutter på panden.
Sauce/dressing
  • Så tilsætter du saften fra en hel mandarin, samt citronsaften, bone broth eller alm. hønsebouillon i samme mængde, og derefter eventuelt guargummi. Guargummi tykner saucen mere og bruges som low-carb jævner, men det kan godt undværes. Sæt på lav varme og lad det simre lidt, og sæt så til side.
Salat
  • Skyl din salat og anret fad af hakket babyspinat og andet salat, samt tomatskiver. Pil så din mandarin og skær dine både i halve, og tilsæt det til salaten. Hak mandler fint og sæt dem til side, da vi først drysser dem på inden servering.
Anretning
  • Tag andebrystet ud, skær det i tynde skiver og læg det på salaten. Tag nu saucen og hæld den over anden og resten af salaten, og drys med hakkede mandler inden servering.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her