7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtig og nemt at lave
- Sundt og lækkert
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Retten her er utrolig simpel og nem, og kan bruges både til morgenmad og frokost. Vi spiser avocado med en frisk salat og cherrytomater, og tilføjer serranoskinke eller lignende kød. Vi topper det med en god olivenolie, godt med sesamfrø og eventuelt lidt granatæblekerner.
Serranoskinke, rucola og avocado, toppet med granatæblekerner
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 0,5 stk avocado
- 50 gram serranoskinke
- 30 gram cherrytomater
- 50 gram rucola
- 20 gram granatæblekerner, kan undlades
- 0,5 spsk olivenolie
- 1 tsk sesamfrø
Fremgangsmåde
Tilberedning af retten
- Læg din rucola eller spinat på en tallerken, halver cherrytomater og læg dem ved. Halver avocado, fjern stenen og skør den i skiver, imens den stadigt sidder i skralden. Tag en ske, og fjern indmaden fra skralden og læg den på din tallerken.
- Du kan enten stege din serranoskinke på en pande, hvis du vil give den lidt mindre sprødhed og skorpe, men du kan også spise den som den er. Steger du den, behøver du intet fedtstof, men hold øje med, at kødet ikke brænder fast.
- Anret serranoskinke på din tallerken, tilsæt olivenolie over salaten og drys med sesamfrø over hele retten