12.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Low carb
- Hurtig at lave og super simpel
- Kalorielet
Ulemper
Endelig vurdering af retten
En herlig og super nem kyllingewok, hvor vi som grøntsager bruger knoldselleri, lidt gulerod, forårsløg, peberfrugt og squah. Vi steger det i karry, soja sauce og ingefær, så den bliver super frisk og smagfuld! Low carb, simpel og god - Og du har rig mulighed for at tilsætte fx. bønnespirer eller andre ting, der gør den god
Hurtig low carb wok med kylling
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 350 gram kyllingebryst
- 2 stk hvidløgsfed
- 15 gram frisk ingefær
- 4 spsk sojasauce
- 1 spsk æblecidereddike
- 1 spsk olivenolie
- 1 stk rødløg
- 1 stk peberfrugter
- 0,5 stk squash
- 0,5 stk knoldselleri
- 1 stk gulerødder
- 2 spsk kokosolie
- 1 tsk karry
- 0,5 bundt forårsløg
- 20 gram sesamfrø
Fremgangsmåde
- Skær kylling i spisestørrelser og læg det i en frysepose. Pres hvidløgsfed, riv frisk ingefær opg tilsæt sojasauce, æblecidereddike og olivenolie. Lad den trække lidt marinade imens du gør grøntsagerne klar.
- Skær skræl af knoldselleri og skær det i så tynde strimler som du kan. Gør det samme med gulerod, peberfrugt og squash, og skær løg i strimler.
- Tilsæt så kokosolie på en pande. Steg det på panden i karry i 4-5 minutter. Flyt det over til en tallerken og dæk det med lidt sølvpapir.
- Tøm indholdet fra posen til panden og steg kyllingen i 4-5 minutter. TIlsæt så grøntsagerne igen og giv den god varme varme i 4-5 minutter mere, så knoldselleri kan stikkes med en gaffel og virker møre. Hak forårsløg og tilsæt sammen med sesamfrø.
- Drys lidt sesamfrø og forårsløg på lige inden servering