7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig at lave, og super nem
  • Ekstra lækker paneret kylling

Ulemper

  • Kan mangle lidt fedt
Tid
9
Smag
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En fiks og lækker kyllingeret ud over det sædvanlige. Retten er Low Carb og Keto venlig, og har en rigtig god sammensætning, der gør den lækker og nem. Kyllingen er udsøgt, og marineret på en lækker måde. Prøv den.

Paneret kyllingeret med grønt

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid15 min
Ventetid18 min
Samlet tid33 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 499kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 39g
Fedt: 35g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kyllingeret
  • 600 gram kyllingebryst
  • 50 gram mandelmel
  • 2 stk æg
  • 1 spsk smør til stegning
  • 1 stk rødløg
  • 80 gram cheddar
Tilbehør
  • 2 stk avocado
  • 2 stk squash
  • 1 stk pesto, færdigkøbt

Fremgangsmåde

  • Tænd for ovnen på 200°
  • Kom mandelmel i en skål (du kan også selv blende mandler til mel), og klækdine æg i en anden skål. Pisk dem sammen med en gaffel.
  • Vend først kyllingestykkerne i æggemassen og så i mandelmelet. Steg demi smør på en pande, indtil ægget på kyllingen bliver brunet. Det gør ikke noget, hvis kyllingen ikke er helt gennemstegt, for den skal bages om lidt.
  • Læg kyllingestykkerne over i et ovnfast fad, i takt med at de bliver færdige.Hak rødløg imens. Drys til sidst med cheddar og hakket rødløg, og bag dem i ovnen i 15-20 minutter.
  • Brug en spiralizer til at lave zucchinipasta. Har du ikke sådan en, kan duskære dem selv, men de bliver ikke lige så fine.
  • Skær avocadoerne i skiver.
  • Anret på en tallerken med zucchinipasta, kylling, avocado i skiver og pesto.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her