8.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Super god og hverdagsagtig ret
- God for hele familien
- Relativt hurtigt at lave
Ulemper
- Lidt lav mængde fedt dog
Endelig vurdering af retten
Lækker og velsmagende ret, der er hurtig at lave, og som hele familien kan spise. Retten er super hverdagsagtig, og stadig utrolig lækker på Keto. Kokosmælk og karry går ekstremt godt sammen, og blande her med lidt piskefløde, som gør smagen cremet og rund. Serveres med blomkålsris.
Kylling i karry med blomkålsris
Bedøm denne ret
Ingredienser
Kylling i karry
- 350 gram kyllingebryst
- 1 stk rødløg
- 2 stk hvidløgsfed
- 1 stk peberfrugter
- 3 tsk stødt karry
- 1 tsk chilipulver
- 400 gram kokosmælk
- 50 ml piskefløde
- 1 stk lime
Blomkålsris
- 1 spsk smør
- 350 gram blomkålsris
Fremgangsmåde
Kylling i karry
- Hak løg fint, smelt smør i en pande og steg løg. Tilsæt hvidløgsfed. Skær kyllingen i spisestørrelser eller stimler, og steg det også ved, indtil kyllingestykkerne er gennemstegt.
- Skær nu peberfrugt fint og tilsæt det, sammen med karry, chili og salt og peber. Steg det godt af i et par minutter, og tilsæt så kokosmælk og piskefløde. Kog det helt op, tilsæt saften fra en hel lime, og smag det til med salt og peber. Sænk varmen og lad det simre, imens du laver blomkålsris.
Blomkålsris
- Tilsæt smør på en pande og lad det varme godt op. Tilsæt så blomkålsris, og svits det ved hård varme, indtil det er stegt tilpas godt og sprødt. Husk at røre i det ofte, for at undgå, at det brænder på. Så varm skal panden være, for at de bliver sprøde og lækre, og ikke slatne.