Dag to: Autentisk ungarsk gullash med oopsies
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 1 portion dag to: autentisk ungarsk gullash
Oopsies
- 3 stk æg
- 100 gram flødeost
- 1 spsk loppefrøskaller
- 1 tsk bagepulver
- 0,5 tsk salt
Fremgangsmåde
- Vi laver dag to med oopsies, så vi ikke skal have grønsagsris hver eneste dag! (Der er broccoliris i den oprindelige opskrift). Start med at lave dine oopsies!
- Tænd for ovnen på 160°.
- Adskil æggeblommer og æggehvider. Æggehviderne tilsættes salt, og piskes godt og grundigt luftige og faste
- Pisk derefter æggeblommer og flødeosten sammen i en skål og tilsæt derefter bagepulver og loppefrøskaller. Pisk den her blanding indtil den får en dej konsistens, som kommer efter relativt kort tid
- Bland forsigtigt de to masser sammen og læg dem på en kogeplade med bagepapir. Der skulle gerne blive til 6 store eller 8 mindre. Bag dem i 25 minutter, eller indtil de er gyldne og faste!
- Varm din gullash og server med friskbagte oopsies!