5.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtig og nemt
- Fint næringsindhold
- God og mættende frokostret
- Kan fryses
Ulemper
- Oftest dårlige olier i færdigkøbt pesto
Endelig vurdering af retten
En hurtig og lækker frokost, der nemt kan laves i større mængder, fryses og tages op, til frokost. Vi laver en chaffel, og spiser den med pesto, en valgfri skiveost og tomatskiver. Det er simpelt, hverdagsatigt og ærligt, som Keto mad nogle gange bare er.
Chaffel med tomat, skiveost og pesto
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 2 stk æg
- 110 gram revet ost
- 12 gram mandelmel 1 spsk
- 0,5 tsk bagepulver
Topping
- 20 gram pesto, færdigkøbt
- 20 gram revet ost
- 1 stk løse tomater
Fremgangsmåde
- Vi starter med at lave vores chaffel, og du kan sagtens lave større mængder, og fryse dem ned. Opskriften her giver 2 chaffles, men vi koordinerer med næringsindhold for én. Så lad os komme i gang.
- Bland æg og ost i en skål, sammen med mandelmel og bagepulver. Blend det hurtigt med en stavblender.
- Smør dit vaffeljern med lidt fedtstof og hæld æggemassen på vaffeljernet. Luk den, og skær tomat og skive ost imens.
- Lav din frokost chaffel ved at lægge tomat og ost på lag, og stryge med lidt pesto.