11.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtig at lave
  • Smager dejligt og kan spises selvstændigt
  • Kalorielet og sundt

Ulemper

  • Mere protein end fedt
Tid
8
Smag
8
Holdbarhed
7
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Denne wok kan sagtens spises selvstændigt, da den er ekstremt lækker, mættende og sund, og de mange forskellige og aflange grøntsager. Retten er low carb, hurtig at lave og super smagfuld

Hurtig grøn wok med kylling

Bedøm denne ret

4.5 fra 2 stemmer
Køkkentid25 min
Ventetid10 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 461kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 35g
Fedt: 25g
Fiber: 4g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Wok kød
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 tsk rød karrypasta
  • 250 gram kyllingebryst
Wok grøntsager
  • 2 spsk kokosolie
  • 1 tsk rød karrypasta
  • 0,5 stk broccoli
  • 2 stk gulerødder
  • 125 gram sukkerærter
  • 1 stk porrer
  • 0,5 stk rødløg
  • 1 stk peberfrugter
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 15 gram frisk ingefær
  • 50 ml bouillon
  • 15 ml sojasauce
  • 1 tsk stødt karry
Tilbehør
  • 150 gram shirataki nudler, kan undlades

Fremgangsmåde

Klargøring af maden
  • En wok som denne skal klargøres inden du begynder at stege, fordi tingene skal gå hurtigt, når først vi er i gang.
  • Skær derfor broccoli i buketter, halver porre på langs, og skær den i strimler. Skær rødløg i strimler og peberfrugt i skiver. Skrald så gulerødder og skær dem i aflange og mindre stykker.
  • Skrald ingefær og pil hvidløgsfed, så det også er klar.
Stegning
  • Tilsæt nu kokosolie på en pande, derefter rød karrypasta og steg så kylling til det er gennemstegt. Læg det til side på en tallerken
  • Tilsæt så kokosolie igen, derefter rød karrypasta og så broccoli samt gulerødder (som er hårde grøntsager). Steg i 2 minutter, tilsæt så sukkerærter, porre, peberfrugter og rødløg, sammen med presset hvidløgsfed og ingefær. Tilsæt Ketoliv Bone Broth, soja og karry og steg i 2 minutter.
Noter:
Vi spiste retten med ca, 150 gram shirataki nudler til 2 personer. Det gav lidt ekstra kostfibre, men kunne sagtens undværes
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her