3.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Nemme at lave
- Gode ernæringssammensætning
- Lækker som tilbehør, madpakke eller en snack (og faktisk en fatbomb)
- Kan også bruges som snobrødsdej
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Lækre pølsehorn der har en fin struktur og smag, og som, når de toppes med dressing, smager som helt almindelige pølsehorn. Vi er efter mange forsøg kommet frem til, at denne opskrift er tættest på det optimale på normale pølsehorn
Keto pølsehorn
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 80 gram mandelmel
- 40 gram kokosfibermel
- 0,5 tsk salt
- 1 tsk bagepulver
- 5 spsk smør ca. 60 gram
- 250 gram revet ost
- 1 stk æg
- 8 stk pølser
- 20 ml piskefløde
Fremgangsmåde
- Varm ovnen på 175°C grader
- Bland mandelmel og kokosmel med bagepulver, i en stor skål
- Smelt smøret og osten i en gryde ved lav varme eller i en mikroovn
- Tilsæt ægget til smørret og osten, og hæld fløden i imens du rører i massen. Tilsæt derefter melblandingen og før det sammen til en dejklump med hænderne.
- Lav dejen til en flad firkant af ca. 20x35 cm
- Skær 8 lange striber ud af ca. 1,5 cm bred
- Læg en pølse på hver stribe og fold dem rundt om pølsen
- Bag i ca. 15-20 minutter eller indtil dejen er blevet lidt brun