12.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • En god ret med anderledes kød
  • Hurtigt og smager lækkert

Ulemper

  • 12 Kulhydrater per person (fra bønnerne)
Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Lammekoteletter er ganske undervurderet, og i denne opskrift er de matchet med en karamelliseret omgang bønner Opskriften er rigtig god på Keto - både flot, smagfuld, mættende og sund. Og den kan laves med store lammekøller i stedet.

Lammekoteletter med karamelliserede bønner

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid15 min
Ventetid10 min
Samlet tid25 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 661kcal
Kulhydrater: 12g
Protein: 33g
Fedt: 48g
Fiber: 11g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Lam
  • 1 spsk olivenolie
  • 3 tsk tørret rosmarin
  • 4 stk hvidløgsfed
  • 300 gram lammekoteletter
Karamelliserede bønner
  • 1 stk rødløg
  • 2 spsk kokosolie
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 1 stk korianderfrø
  • 600 gram grønne bønner
  • 50 gram kokosflager

Fremgangsmåde

Lam
  • Kom olivenolie i en skål, og tilsæt rosmarin, salt og peber. Pres hvidløgsfed i skålen, og bland det godt. Marinér kødet.
  • Steg lammekoteletter på en pande med lidt olie i ca. 5-6 minutter på hverside. Hvis du bruger lammekølle, skal du først brune den af, komme den i et ovnfast fad og stege den ved 185° i ca. 2 timer (kernetemperaturen skal være ca. 66°).
Karamelliserede bønner
  • Skær løget i strimler, og steg dem i kokosolie på en pande. Steg, indtil løgenebliver brune, da det er her, det karamelliserer lidt.
  • Pres hvidløgsfeddet på panden, og tilsæt evt. korianderfrø.
  • Kom bønnerne på panden. Er de frosne, skal de have mindst 10 minutter og vendes ofte. Er de friske, så steg dem i 5-6 minutter, til de virker møre.
  • Tilsæt eventuelt kokosflager, og drys med lidt salt.
  • Servér bønnerne med lammekoteletterne.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her