8.5
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Bliver sprøde efter de er nedkølet
  • Forholdsvist nemme at lave
  • Smager fantastisk

Ulemper

  • Virker meget bløde i starten
  • Skal bages ved svag varme, da de ellers brænder på (og bliver for bløde)
Tid
8
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Disse kammerjunker er utrolig lækre til koldskål. Smagen er rigtig gode, og selvom de virker bløde så snart de kommer ud af ovnen, skal de bare ligge lidt (gerne koldt), og så bliver de sprødere og sprødere. De smager fantastisk og er super LCHF / Keto venlige!

LCHF kammerjunker til koldskål

Bedøm denne ret

3.55 fra 20 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid16 min
Samlet tid26 min
Opskrift til: 80 kammerjunker
Kalorier: 28kcal
Kulhydrater: 0g
Protein: 0g
Fedt: 2g
Fiber: 0g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 250 gram mandelmel
  • 100 gram smør
  • 100 gram sukrin
  • 2 stk æg
  • 100 ml fløde 18%
  • 1 tsk bagepulver
  • 10 dråber stevia, kan undlades eller 1 tsk vaniljepulver
  • 1 tsk kardemomme

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 150° grader
  • Tilsæt mandelmel i en stor skål
  • Tilsæt erythritol
  • Smelt smørret i mikroovnen og tilsæt dette i skålen
  • Tilsæt æg
  • Tilsæt fløde
  • Tilsæt kardemomme, bagepulver og steviadråber
  • Rør blandingen sammen og tilsæt citron og citronskal, bland det godt sammen igen
  • Put massen i en frysepose og klip hul i hjørnet
  • Form kammerjunkerne i den størrelse du ønsker på en bradepande med bagepapir
  • Bag dem i ovnen på 150° grader i 12-18 minutter
  • De virker bløde i starten, men hvis du lader dem køle af, bliver de mere og mere sprøde. Du kan med fordel sætte dem på køl, så det går hurtigere.
     Put dem derefter i en lufttæt beholder (når de er afkølet)
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her