3.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Stort og lækkert måltid
- Meget mættende og Keto egnet
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Her blander vi en række lækre morgenmads ingredienser til en mættende morgenmadsplatte. Vi kombinerer stegt pølse, æg og bacon, med lidt grønt der drysses med feta på toppen. Den er stor og mættende, og egner sig meget til fx. periodisk faste på Keto.
Morgenmadsplatte med pølse, æg og grønt
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 1 stk pølser 60 gram
- 2 stk æg
- 30 gram bacon
- 30 gram blandet salat
- 1 stk løse tomater
- 20 gram feta, kan undlades
Fremgangsmåde
- Start med at stege dine baconstykker på panden. Når de er færdige, lægger du det over på en tallerken. Skær pølse i skiver imens, samt hak og vask salat og tomat.
- Tilsæt nu pølsestykkerne på panden og steg dem i baconfedtet, så de får en lækker skorpe. Klæk æg på panden og lav dem til spejlæg.
- Server salaten, eventuelt drysset med feta, sammen med pølsestykkerne, bacon og æg. Slut af, med at krydre det hele med salt og peber.