2.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Nemt og lækkert
- Anderledes og god morgenmadsret
Ulemper
- Høj samlet tid at lave, i forhold til andre morgenmadsretter
Endelig vurdering af retten
Oeufs en cocotte er en super nem morgenmadsret, der blot skal kortvarigt i ovnen. Vi tilsætter æg, bacon og andre ingredienser i en lille skål, og lader ovnen klare resten. Oeufs en cocotte kombinerer oftest en blanding af ost, æg, kød, og eventuelt champignon, og du kan vælge det, du kan lide.
Oeufs en cocotte, nemt men glemt
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 2 stk æg
- 30 gram bacon 1-2 skiver
- 40 gram revet ost
- 15 gram græsk yoghurt 10%, kan undlades
Fremgangsmåde
- Tænd for ovnen på 200°. Smør et lille ovnfast fad (som på billedet) med lidt fedtstof, og læg bacon i bunden, klæk 2 æg og drys med revet ost på toppen. Krydder med salt og peber på oppen, og læg eventuelt en stor klat græsk yoghurt på toppen.
- Bag den i ovnen i 15 minutter ved 200°