3.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • En lækker og velsmagende salatret på Keto
  • Kan fint stå selvstændigt som aftensmad

Ulemper

Tid
9
Smag
8
Ingredienser
8
Holdbarhed
7

Endelig vurdering af retten

Her laver vi en salat er flere simple elementer. Den tager ganske kort tid at lave, og kombinerer en række friske og i sig selv smagfulde ingredienser, til en samlede og vellykket Keto kombination. Nogle gange, er det simple det bedste.

Ristet chorizo, avocado og feta salat

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid25 min
Ventetid10 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 620kcal
Kulhydrater: 3g
Protein: 27g
Fedt: 53g
Fiber: 3g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kød
  • 200 gram chorizo helst små i størrelsen
Dressing
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk sennep
  • 3 spsk citronsaft
Salat og servering
  • 100 gram cherrytomater
  • 100 gram blandet salat
  • 1 stk frisk karse, kan undlades
  • 0,5 stk avocado
  • 100 gram feta

Fremgangsmåde

Kød
  • Skær chorizo i helt små stykker og rist det på panden. Du behøver ikke fedtstof, da der er rigeligt i pølsen. Rist til de får en sprød kant, og lav salaten i mens.
Dressing
  • Lav en dressing af hvidvindeddike, olivenolie, sennep og citron, og mix det godt rundt. Smag til og tilsæt det der eventuelt mangler efter dine smagsløg.
Salat og servering
  • Skær cherrytomater i halve og anret en tallerken med blandet salat, brøndkarse, en halv avocado og chorizo. Drys med feta på toppen og hæld dressingen over.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her