15.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtigt at lave
  • Mulighed for variation
  • God smag

Ulemper

  • 15 kulhydrater, derfor liberal.
Tid
10
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Denne autentiske røde karry er lavet med kokosmælk, kylling og rød karry pasta. Den smager rigtig godt, og tager kun ca. 15 minutter at lave. Det er en Keto og low carb version, og den indeholder, på grund af kokosmælken, godt med fedt. Kan spises alene eller med blomkålsris, og toppes med peanuts.

Rød karry keto

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid10 min
Ventetid10 min
Samlet tid20 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 868kcal
Kulhydrater: 15g
Protein: 50g
Fedt: 64g
Fiber: 10g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 300 gram kyllingebryst
  • 1 spsk kokosolie
  • 200 gram hvidkål
  • 150 gram bønnespirer
  • 2 tsk rød karrypasta efter behov
  • 400 gram kokosmælk
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 tsk fiskesauce kan undværes
  • 20 gram peanutbutter ca. 2 spsk
  • 1 tsk sukrin kan undværes
  • 1 stk lime saft
Blomkålsris
  • 1 spsk smør
  • 350 gram blomkålsris
Topping
  • 40 gram peanuts
  • 1 stk lime

Fremgangsmåde

  • Tilsæt kokosolie til en wok gryde eller en dyb pande. Skær kyllingebryst i mindre stykker og krydder med salt og peber. Tilsæt det til wok gryden og steg det, indtil de er brunet og er gennemstegte.
  • Snit hvidkål imens. Tag kyllingen af panden. Tilsæt lidt mere kokosolie igen, tilsæt din rød karry paste. Tilsæt det snittede hvidkål sammen med dine bønnespirer og steg i et par. minutter. Tilsæt peanutbutter, fiskesovs, soja sovs og erythritol. Steg det i et par minutter mere.
  • Tilsæt nu kokosmælk, kylling og limesaft og lad det få høj varme kortvarigt, hvorefter du skruer ned på middelvarme og lader det simre i nogle minutter, imens du dækker bord. Smag til med salt og peber.
Blomkålsris
  • Tilsæt smør på en pande og varm det op. Når smørret syder, tilsætter du blomkålsris, og steger det ved hård varme i et par minutter. Husk at røre i det ofte, for at undgå, at det brænder på.
Topping
  • Drys med peanuts inden servering, og server limebåde til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her