5.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • God sammensætning
  • Smager herligt og komplimenterer hinanden godt

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Det er undervurderet at stege et simpelt spidskål i krydderier, og det er hvad vi gør her - sammen med en schnitzel der er dyppet i æg og mandel- og parmesanblanding. Derudover laver vi en udsøgt dilddressing, der er syrlig og smagfuld fra bl.a. syltede agurker, lime og citronskal. En god og gennemgående Keto ret.

Schnitzler med dildsauce og grillet spidskål

Bedøm denne ret

5 fra 2 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid20 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 659kcal
Kulhydrater: 5g
Protein: 34g
Fedt: 52g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Schnitzler
  • 300 gram skinkeschnitzler 2 stk
  • 1 stk æg
  • 40 gram mandelmel
  • 40 gram parmesan
  • 0,5 tsk tørret spidskommen
  • 1 spsk olivenolie
Spidskål
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 stk spidskål
Dilddressing
  • 30 gram syltede agurker
  • 150 gram græsk yoghurt 10%
  • 25 gram mayonnaise
  • 1 stk lime
  • 1 stk citron
  • 1 bundt frisk dild
  • 10 gram kapers

Fremgangsmåde

Schnitzler
  • VI laver først vores schnitzler, derefter spidskål, da det skal stege lidt ved lav varme, og til slut laver vi dilddressingen. Så lad os komme i gang.
  • Start med at tage 2 skåle og tilsætte mandelmel og parmesan, sammen med spidskommen, salt og peber. Bland godt rundt. Klæk så et æg i en anden skål. Dyb kødet i æg og derefter melblandingen, og steg det i olivenolie på en pande ved middel varme. Ikke for meget varme, da det så brænder på.
Spidskål
  • Halver dit spidskål så det svarer til et kvart til hver person. Smør det med olivenolie på alle sider, og krydder derefter med salt, peber og eventuelt andre krydderier. Her laver vi den helt neutral, da den smager lækkert sådan, men du kan tilføje dit yndlingskrydderi eller fx. cajunkrydderi, som passer utrolig godt ind her. Steg det i ca. 3-4 minutter på hver side på en pande, og ved middel varme.
Dilddressing
  • Hak syltede agurker fint og tilsæt i en skål til dressingen. Tilsæt så græsk yoghurt og mayonnaise, saften fra en hel lime, og skallen fra ca. en halv citron. Hak så dild fint, og tilsæt det sammen med en god omgang salt og peber, og smag det så til. Tilsæt kapers, og så er den færdig.
Servering
  • Server schnitzler med spidskål og den lækre dilddressing til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her