7.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Lækkert og Ketovenlige pandekager
  • Som almindelige pandekager

Ulemper

  • Ikke så nemme at lave som almindelige pandekager
Smag
9
Tid
7
Holdbarhed
8
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Det er et must at have en omgang madpandekager i sit repetoir af madopskrifter. Disse madpandekager kan blive rigtig lækre og tynde - som almindelige pandekager - bare af sund mad, derfor uden mel og kulhydrater. Ernæringsindholdet af retten er ganske pænt til KETO, og kan toppes med lidt ost eller olie, hvis det skal have mere fedt.

Tynde Keto pandekager med fyld

Bedøm denne ret

4.37 fra 11 stemmer
Køkkentid25 min
Ventetid10 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 4 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 490kcal
Kulhydrater: 7g
Protein: 36g
Fedt: 30g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kød og marinade
  • 400 gram hakket oksekød
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 tsk tørret spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 0,5 tsk stødt paprika
  • 0,5 tsk salt
Andet fyld
  • 2 stk rødløg
  • 2 stk peberfrugter
  • 1 stk avocado
  • 150 gram blandet salat

Fremgangsmåde

Madpandekager 1/2
  • Bland æg, hytteost og fløde i en skål, og rør det lidt rundt. Tilsæt loppefrøskaller og rør det i 30-40 sekunder. Lad det stå og trække i ca. 10 minutter, for at loppefrøskallerne kan suge væsken. Skær andet fyld og steg kødet imens.
  • Alt efter hvor tykke dine madpandekager bliver, bestemmer hvor nemme de er at lave på panden. Hvis de virker for tykke, kan du tilføje lidt mere fløde eller lidt mælk, for at gøre den en anelse nemmere at håndtere
Kød og andet indhold
  • Tilsæt olivenolie på en pande og steg oksekødet. Steg det lidt og tilsæt alle krydderier. Hak kødet godt og grundigt, så det er mindre stykker hakket oksekød.
Madpandekager 2/2
  • Hæld ca. 120-150 ml "dej" på panden og fordel det så godt som du kan ved at vende panden. Det kan være, at du er nødt til at hjælpe det lidt på vej med en ske, hvis dejen er for tyk. Når du vender dine madpandekager, kan du enten bruge en palet, eller hvis de er for tykke - lægge en tallerken over panden og vende hele panden, så pandekagen falder ned på panden. Vende den igen, og stege den på den anden side. Det er en anelse bøvlet, men vi fik en god og nem konsistens med denne opskrift.
  • Velbekomme og go' KETO
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her