4.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Mildest talt perfekt næringsindhold
- God smag
- Nok de bedste Keto boller du finder
Ulemper
- Lidt lang ingrediensliste
Endelig vurdering af retten
Utrolig gode osteboller, som er kernefyldt og sunde. Og samtidigt er de KETO, for næringsindholdet er mildest talt perfekt. Det er sandsynligvis de bedste KETO boller du kommer til at støde på, og der er fintunet og kredset om dem fra Otilias' side. Ingredienserne er overkommelige nu og bollernes smag er helt igennem lækre!
Utrolig lækre musliboller Keto
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 3 stk æg
- 1 stk æggehvider
- 75 gram gouda ost
- 190 gram flødeost
- 3 tsk loppefrøskaller
- 0,5 tsk salt
- 20 gram chiafrø
- 35 gram mandelmel
- 50 gram stenalderbrød blanding med chiafrø
- 0,5 tsk kardemomme
- 50 gram sukrin gold
- 50 gram mandler
- 20 gram valnødder
- 35 gram paranødder
- 1,5 tsk bagepulver
Fremgangsmåde
- Tænd for ovnen på 185°
- Pisk æggehvide i en mindre skål
- Tag en større skål og tilsæt æg, flødeost (begge) og salt, og pisk det lidt.
- Tilsæt chiafrø, loppefrøskaller, mandelmel, og pisk det igen.
- Tilføj stenalderblanding og ost, og derefter kardemomme, sukrin.
- Hak mandler, valnødder og paranødder, og tilsæt det i skålen. Tilsæt bagepulver og bland det hele godt med en ske. Vend æggehviden i, og bland det godt igen
- Lad dejen trække i 5-10 minutter herfra. Loppefrøskallerne suger væske, så den bliver tykkere og tykkere. Tag derefter en ske og dyp den i vand. Tag dej på en ske og form til en bolle, læg på bagepapir på en bageplade. Form alle bollerne. Enten 6 store eller ca. 12 små.
- Bag dem i ca. 24 minutter ved 185°, men hold øje med dem. De er færdige når de ser gyldne og gode ud.
Næringsberegningen er per bolle ved 12 boller.
1 bolle indeholder altså: 365 kcal, 4 kul, 17 prot, 29 fedt.