2.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Sund og lækker fisk
- Smager godt og suppleres godt.
Ulemper
- Mange kan ikke lide oliven
Endelig vurdering af retten
Med denne ret bliver det ikke nemmere eller hurtigere. Du skal selvfølgelig kunne lide oliven, men hvis du kan det, er det en lækker, simpel og velsmagende fiskeret.
Havaborremed tomater og olivenrelish
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 400 gram havaborre
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk krydderiblanding til fisk alternativt krydder med timian, salt og fennikelfrø, hvis du har det
- 100 gram cherrytomater
- 40 gram oliven
- 40 gram oliven
- 1 stk citron
- 0,5 bundt frisk persille
- 1 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
- Dette er en super nem, hurtig og simpel ret. Fisken tager ca. 15 minutter i ovnen, og i mellemtiden kan du sagtens lave din relish. Så lad os komme i sving.
- Tilsæt olivenolie til begge fiskens sider, og gnid den med krydderierne. Tænd for ovnen på 200°. Lad fisken trække imens ovnen varmer op. Læg fisken i et ovnfast fad med ca. 50 ml vand i bunden (eller hvidvin), og bag den i ovnen i 15 minutter. Lav din olivenrelish imens
- Hak tomater fint og derefter begge dine oliventyper. Tilsæt det i en skål. Pres ca. 2 spsk citronsaft i skålen og riv ca. svarende til en tsk citronskal. Hak et halvt bundt persille helt fint, og tilsæt det blandingen. Tilsæt salt og peber og olivenolie. Server din olivenrelish på en fisken.