2.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Simpelt og lækkert
- Smager godt og mætter det meste af dagen, hvis du er i ketose
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Her får du en klassisk opskrift på æg og bacon, der suppleres med et par tomater, og intet andet. Det er en nærende morgenmad, der kan holde de fleste mætte langt over frokost, og specielt hvis de er i ketose.
Æg og bacon
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 2 stk æg
- 10 ml piskefløde, kan undlades eller mælk
- 50 gram bacon ca. 3 skiver
Fremgangsmåde
Bacon
- Steg bacon på panden, og læg det til side på tallerkenen, når det er gennemstegt efter din præference.
Røræg
- Bland æg og piskefløde i en skål
- Steg røræg på panden i baconfedt. Et godt tip er, kun at stege det i maksimalt middel varme, da æg mister sin struktur og noget af det nærende indhold ved for høj varme. Læg det over på tallerkenen med bacon.
- Server dem eventuelt med lidt grønt, fx. halverede cherrytomater, lidt gulerodsstænger eller agurkeskiver.
- Spis eventuelt med en bulletproof kaffe til.