7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtig at lave
- Ekstremt lækker, fyldig og anderledes salat
- Godt med protein og fedt
Ulemper
- Lav den eventuelt uden salami, hvis 2 x kød er for meget eller dyrt
Endelig vurdering af retten
Simpelt, hurtigt, og nemt. Denne ret er hurtig, sund og anderledes - og naturligvis velsmagende. Selvom den er simpel, kombinerer den nogle ingredienser, der til sammen, smager utrolig godt.
Broccoli blomkåls salat med skinke, mozzarella og parmesan
Bedøm denne ret
Ingredienser
Salat
- 1 stk broccoli
- 0,5 stk blomkål
- 50 gram salami
- 100 gram cherrytomater
- 40 gram oliven
- 75 gram mozzarella
- 40 gram parmesan
Salatdressing
- 1 tsk æblecidereddike
- 0,5 tsk tørret oregano
- 0,25 tsk tørret timian
- 1 stk hvidløgsfed
- 1 spsk olivenolie
Fisk
- 1 spsk smør
- 300 gram laksefilet
Fremgangsmåde
- Denne salatopskrift er super nem og hurtig. Vi anbefaler at du steger salami i skiver på panden, for at gøre den lidt sprød. Du behøver ingen fedtstof til dette. Salami kan også helt undværes, hvis der er nok kød i retten fra laksen.
- Du blander dressingen ved at blande alle ingredienserne i en skål, og naturligvis presse hvidløget der. Derefter sætter du smør på panden og steger laksen. Giv den 2-3 minutter først på "ryggen", som er siden uden skind. Og derefter 4-5 minutter (alt efter tykkelse) på siden med skind. Skær salat imens laksen steger
- Skær broccoli og blomkål i buketter. Cherrytomater i halve eller kvarte, oliven i halve (eller tilsæt dem som de er), og mozzarella i spisestørrelser. Bland det hele i en skål og tilsæt dressingen. Stryg med dressingen og læg laksen ved.