6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Nem og hurtig
  • Smager himmelsk med et orientalsk tvist
  • Sund og med mange antiinflammatoriske ingredienser
  • Sund fisk

Ulemper

Tid
9
Smag
10
Holdbarhed
9
Ingredienser
7

Endelig vurdering af retten

Den hurtige fiskesuppe sprutter med sunde næringsstoffer og antiinflammatoriske ingredienser. Den smager himmelsk med et orientalsk tvist, er super dejlig sund og et vildt lækkert supplement til en kold på Keto! Fantastisk ret!

Antiinflammatorisk fiskeret med kokosmælk og broccoli

Bedøm denne ret

3.54 fra 13 stemmer
Køkkentid10 min
Ventetid20 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 604kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 47g
Fedt: 39g
Fiber: 5g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Torskeret
  • 1 tsk fiskesauce
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk gurkemeje
  • 0,5 tsk tørret spidskommen
  • 2,5 tsk stødt karry
  • 4 stk hvidløgsfed
  • 15 gram frisk ingefær
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 stk rødløg
  • 400 gram kokosmælk
  • 500 ml vand*
  • 1 stk hønsebouillon terning
  • 400 gram torsk
  • 1 stk broccoli
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 bundt frisk koriander, kan undlades
  • 1 stk lime
Blomkålsris
  • 350 gram blomkålsris
  • 2 spsk smør

Fremgangsmåde

Torskeret
  • Blend fiskesauce, koriander, gurkemeje, spidskommen, karry, fennikelfrø, hvidløg, ingefær, salt og ca. 1-2 spsk. vand.
  • Varm kokosolien på en pande. Hak imens rødløget groft. Steg løget i ca. 3-4 minutter. Tilsæt den blendede krydderiblanding, og steg i 4-5 minutter mere
  • Tilsæt kokosmælk og kyllingebouillon. Læg låg på, skru temperaturen ned på lidt under middel, og lad det simre et par minutter.
  • Læg fisken i sovsen, og lad den simre med i ca. 10 minutter. Kogetiden afhænger af, hvor tyk fisken er, men en god tommelfingerregel er ca. 6-7 minutterper cm.
  • Skær imens broccoli i buketter, og steg dem på en anden pande i 4-5 minut-ter.
  • Tilsæt broccolibuketter til fiskeretten, og lad det simre i 7-10 minutter mere.
Blomkålsris og servering
  • Kom 2 spsk. smør på en pande, og tænd på høj varme. Så snart smørret simrer, tilsætter du dine blomkålsris og steger dem ved hård varme i3-4 minutter. Varmen skal være så høj, at du skal vende dem ofte for at undgå, at de brænder på.
  • Servér torskeretten med lidt blomkålsris til, eventuelt lidt frisk koriander, chili og et pift lime inden servering.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her