5.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Kun ca. 10 minutters arbejdstid
- Smager fantastisk
Ulemper
- 2 timers simretid
Endelig vurdering af retten
Gullash er en sindssyg lækker Keto ret, der næsten ikke kan laves forkert. Den småkoger i 2 timer, og kødet bliver derfor utrolig mørt og lækkert. Den kan spises i flere dage, og desuden af alle, Keto eller ej.
Autentisk ungarsk gullash med broccoliris
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 1 stk rødløg
- 1 stk peberfrugter
- 5 stk hvidløgsfed
- 2 spsk olivenolie
- 1000 kg oksebov, klump eller lignende
- 3 tsk stødt paprika
- 3 stk laurbærblade
- 250 ml bouillon
- 150 gram tomatpure
Broccoliris
- 1 stk broccoli
Tilbehør
- 100 gram græsk yoghurt 10%
Fremgangsmåde
Gullash
- Hak løg og peberfrugt, og pres hvidløgsfeddene. Varm olivenolie i en gryde, og steg det. Skær dit oksekød ud i spisestørrelser imens.
- Tilsæt oksekød til gryden sammen med paprika, og steg det i ca. 5 minutter, til det er nogenlunde gennemstegt.
- Tilsæt salt og peber, oksebouillon, tomatpuré og laurbærblade, og kog det op. Skru varmen ned på middel varme, og læg låg på. Lad det simre i omkring 2 timer.
- Fjern laurbærbladene før servering.
Broccoliris og servering
- Skær broccoli i mindre buketter, og blend dem i en foodprocessor.
- Servér gullaschen sammen med broccoliris og en klat græsk yoghurt.