7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Lækker og god kombination
- Sundt og med masser af fibre
- Godt på Keto
Ulemper
Endelig vurdering af retten
En super god broccolisalat, der giver masser af næring og smag, og som kombineres med en simpel og lækker hakkebøf. Det er et Keto måltid med masser af fibre, som kan laves hurtigt, og tilmed grilles. En god og smagfuld sommerret.
Broccolisalat med en hakkebøf med bacon
Bedøm denne ret
Ingredienser
Broccolisalat
- 15 gram mayonnaise 1 spsk
- 100 gram creme fraiche 38%
- 4 tsk sukrin
- 3 tsk æblecidereddike
- 1 spsk citronsaft
- 1 stk broccoli
- 30 gram solsikkekerner
- 1 stk rødløg
- 50 gram bacon
Hakkebøffer med bacon
- 300 gram hakket oksekød
- 50 gram bacon
Fremgangsmåde
Broccolisalat
- Rør dressingen til broccolisalaten sammen, ved at blande mayonnaise, creme fraiche, sukrin, æblecidereddike og saft fra en halv til en hel citron.
- Skær broccoli i bundter der er spisestørrelser. Hak rødløg fint, og hæld det hele i en stor skål, og bland det godt.
- Rist solsikkefrø på en tør pande og tilsæt dem også.
- Rist bacon på en pande, og når det er færdigstegt, smuldrer du det i broccolisalaten.
Hakkebøf med bacon
- Hak bacon i mindre stykker - Så små som du orker og kan. Bland det derfor i hakkebøfferne, og form bøfferne. Du kan desuden tilføje persille, timian eller andre krydderurter, for at give dem et ekstra pift.
- Skær bacon i så små stykker, som du kan, og bland det sammen med det hakkede oksekød i en skål. Tilsæt salt og form bøffer. Steg det på panden i baconfedtet. Server hakkebøfferne med broccolisalat.