7.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Spidskålssalat passer godt til resterne
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Denne ret er en variation af Cubansk gryderet med guacamole og lime, hvor vi spiser rester dagen efter. Vi kombinerer resterne fra den Cubanske gryderet med en spidskålssalat, rørt i en syrlig dressing og med et par majs til.
Dag to: Cubansk gryderet med spidskålssalat og majs
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 1 stk dag to: cubansk gryderet
- 0,5 stk spidskål
- 40 gram majs
Dressing
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- 0,5 tsk æblecidereddike
Fremgangsmåde
- Start med at lave dressingen ved at blande olivenolie, citronsaft og æblecidereddike. Smag til med salt og peber.
- Skær spidskål i lange stimler og bland dressingen ved. Tilsæt majs og bland salaten igen.
- Varm rester fra den cubanske gryderet, og spis det sammen med din spidskålssalat.