12.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Low carb
  • Hurtig at lave og super simpel
  • Kalorielet

Ulemper

Tid
9
Smag
9
Holdbarhed
8
Tid
9

Endelig vurdering af retten

En herlig og super nem kyllingewok, hvor vi som grøntsager bruger knoldselleri, lidt gulerod, forårsløg, peberfrugt og squah. Vi steger det i karry, soja sauce og ingefær, så den bliver super frisk og smagfuld! Low carb, simpel og god - Og du har rig mulighed for at tilsætte fx. bønnespirer eller andre ting, der gør den god

 

Hurtig low carb wok med kylling

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid15 min
Ventetid15 min
Samlet tid30 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 491kcal
Kulhydrater: 12g
Protein: 41g
Fedt: 27g
Fiber: 7g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 350 gram kyllingebryst
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 15 gram frisk ingefær
  • 4 spsk sojasauce
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk rødløg
  • 1 stk peberfrugter
  • 0,5 stk squash
  • 0,5 stk knoldselleri
  • 1 stk gulerødder
  • 2 spsk kokosolie
  • 1 tsk karry
  • 0,5 bundt forårsløg
  • 20 gram sesamfrø

Fremgangsmåde

  • Skær kylling i spisestørrelser og læg det i en frysepose. Pres hvidløgsfed, riv frisk ingefær opg tilsæt sojasauce, æblecidereddike og olivenolie. Lad den trække lidt marinade imens du gør grøntsagerne klar.
  • Skær skræl af knoldselleri og skær det i så tynde strimler som du kan. Gør det samme med gulerod, peberfrugt og squash, og skær løg i strimler.
  • Tilsæt så kokosolie på en pande. Steg det på panden i karry i 4-5 minutter. Flyt det over til en tallerken og dæk det med lidt sølvpapir.
  • Tøm indholdet fra posen til panden og steg kyllingen i 4-5 minutter. TIlsæt så grøntsagerne igen og giv den god varme varme i 4-5 minutter mere, så knoldselleri kan stikkes med en gaffel og virker møre. Hak forårsløg og tilsæt sammen med sesamfrø.
  • Drys lidt sesamfrø og forårsløg på lige inden servering
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her