10.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- God og samlede ret
- Smager godt og har et fint næringsindhold
Ulemper
Endelig vurdering af retten
Den her opskrift er en perfekt kombination af et måltid, der er både velsmagende og passer godt sammen. Udover det er det low carb og passer godt til Keto
Karbonader med grønne bønner i cremet svampesauce
Bedøm denne ret
Ingredienser
Karbonader
- 300 gram hakket svinekød
- 40 gram flæskesvær
- 1 spsk smør
Svampesauce
- 1 stk rødløg
- 200 gram champignon
- 1 spsk smør
- 100 ml piskefløde
- 1 tsk tørret timian
- 50 ml bouillon
- 50 gram parmesan
Bønner og servering
- 200 gram grønne bønner
- 1 stk avocado
- 1 stk hjertesalat
Fremgangsmåde
Karbonader
- Form kødet til karbonader. Blend dine flæskesvær i en minihakker, så de bliver til "mel". Dyb så eventuelt dine karbonader i lidt væske, som vand eller mælk, og dyb dem derefter i flæskesvær. Tilsæt smør og olivenolie på en pande og steg dine karbonader til de er gennemstegte. Lav svampesaucen imens.
Svampesauce
- Hak løg og skær champignon i halve eller kvarte, alt efter deres størrelse. Smelt smørret på en pande og steg løg og champignon, indtil løgene er klare og champignon er bløde. Tilsæt så fløde, bone broth (eller en anden form for bouillon) timian og salt og peber. Når saucen simrer, tilsætter du parmesan og smager den til med mere salt og peber.
Bønner
- Tilsæt vand og salt i en gryde og kog det op. Tilsæt så bønnerne og kog dem i ca. 4-5 minutter, eller til du synes de er perfekte.
Servering
- Tag indmaden ud af avocado og riv salatblade af dit hjertesalat. Læg karbonader på et blad, læg avocado ovenpå, og læg bønnerne ved. Stryg med champignonsauce inden servering.