8.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Hurtigt og simpelt
  • Godt næringsindhold og smager dejligt.

Ulemper

Tid
10
Smag
9
Holdbarhed
5
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

En hurtig og lækker frokostret, der også kan bruges som aftensmad. Parmaskinke er stegt, og avocado er skåret i store stykker, toppet med pekannødder. En lækker Keto ret.

Parmeskinke og avocadosalat med pekannødder

Bedøm denne ret

5 fra 1 stemme
Køkkentid5 min
Ventetid5 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 598kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 26g
Fedt: 51g
Fiber: 7g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 80 gram parmaskinke
  • 0,5 stk avocado
  • 30 gram pekannødder
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,25 bundt frisk persille, kan undlades

Fremgangsmåde

  • Steg parmaskinke på en tør pande, og skær avocado i store stykker imens. Du skal være over din parmaskinke, så det ikke sætter sig fast, men det bliver dejlig sprødt når det tørsteges.
  • Bland dressingen af olivenolie, citronsaft, salt, peber og eventuelt hakket persille.
  • Anret din tallerken med avocadoskiver, parmaskinke og hæld dressingen over. Drys med pekannødder og eventuelt lidt mere persille. Bon appetit!
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her