8.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Hurtigt og simpelt
- Godt næringsindhold og smager dejligt.
Ulemper
Endelig vurdering af retten
En hurtig og lækker frokostret, der også kan bruges som aftensmad. Parmaskinke er stegt, og avocado er skåret i store stykker, toppet med pekannødder. En lækker Keto ret.
Parmeskinke og avocadosalat med pekannødder
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 80 gram parmaskinke
- 0,5 stk avocado
- 30 gram pekannødder
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- 0,25 bundt frisk persille, kan undlades
Fremgangsmåde
- Steg parmaskinke på en tør pande, og skær avocado i store stykker imens. Du skal være over din parmaskinke, så det ikke sætter sig fast, men det bliver dejlig sprødt når det tørsteges.
- Bland dressingen af olivenolie, citronsaft, salt, peber og eventuelt hakket persille.
- Anret din tallerken med avocadoskiver, parmaskinke og hæld dressingen over. Drys med pekannødder og eventuelt lidt mere persille. Bon appetit!