11.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Godt ernæringsindhold og gode tilpasningsmuligheder
  • Smagfuld kødsovs
  • Kan spises af alle, Keto eller ej, og supplere med pasta til de hungrende.

Ulemper

Smag
8
Tid
8
Holdbarhed
8
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Dette er en klassisk pasta og kødsovs, men i en low carb version uden pasta. Kødsovsen er der kredset ekstra godt omkring, idet den skal kompensere for den manglende pasta, og det er lykkedes ganske godt. Retten laves med zucchini pasta, som laves med en spiralizer. Ellers en lækker og smagfuld Keto ret

Zucchini i kødsovs

Bedøm denne ret

0 fra 0 stemmer
Køkkentid15 min
Ventetid20 min
Samlet tid35 min
Opskrift til: 2 personer
Type: [Keto]
Kalorier: 799kcal
Kulhydrater: 11g
Protein: 63g
Fedt: 50g
Fiber: 2g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Kødsovs
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk rødløg
  • 2 stk hvidløgsfed
  • 500 gram hakket oksekød
  • 0,5 tsk tørret timian
  • 0,5 tsk muskatnød
  • 0,5 tsk tørret merian
  • 400 gram hakkede tomater
  • 30 ml piskefløde
  • 1 stk ketoliv bone broth, kan undlades
  • 100 ml rødvin
  • 30 gram mørk chokolade 70%, kan undlades
Zucchini pasta
  • 1 stk squash
  • 0,5 spsk olivenolie
Topping
  • 40 gram parmesan

Fremgangsmåde

Kødsovs
  • Varm en pande og tilsæt olivenolie. Hak løgene fint imens du venter på at panden varmer op.
  • Tilsæt løg til panden og steg indtil det tager lidt farve, tilsæt presset hvidløgsfed. Tilsæt hakket oksekød, og tilsæt timian, muskatnød, merian, og peber efter behov. Steg til kødet er gennemstegt.
  • Tilsæt evt. mørk chokolade, hakkede tomater, grøntsagsbouillon, evt. rødvin og piskefløden. Kog det nu op og lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber.
Zucchini pasta
  • Brug en spiralizer til at lave dine zucchini til nudler. Læg dine zucchini pasta i en skål, og tilsæt olivenolie og lidt salt. Varm zucchini pasta i mikrobølgeovnen i 20 sekunder.
  • Server zucchini pasta med kødsovs og en håndfuld revet parmesan på toppen
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her