6.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Mættende og god Keto ret
  • Smager godt

Ulemper

Tid
7
Smag
9
Holdbarhed
9
Ingredienser
8

Endelig vurdering af retten

Chaffles kan bruges til mange ting, og her bruges de som en sandwich bund med gravad laks og dilddressing. Det udgør er super, super lækkert Keto frokost måltid, der er relativt nemt at tage med på madpakken, og som mætter godt

Frokost chaffles med gravad laks og dild dressing på salatbund

Bedøm denne ret

No ratings yet
Køkkentid10 min
Ventetid10 min
Samlet tid20 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 682kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 49g
Fedt: 46g
Fiber: 1g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

Chaffles
  • 1 stk æg
  • 75 gram revet ost
  • 15 gram flødeost
  • 1 tsk tørret timian
Dilddressing
  • 100 gram creme fraiche 18%
  • 0,5 bundt frisk dild
  • 1 stk hvidløgsfed
  • 2 spsk citronsaft
Laks og servering
  • 75 gram gravad laks
  • 75 gram blandet salat

Fremgangsmåde

  • Start med at blande æg, revet ost, flødeost, timian og lidt salt og peber. Bland det med en ske.
  • Varm et vaffeljern og smør det med lidt fedtstof. Tilsæt din chaffles, som burde kunne give dig 2 chaffels, afhængigt af dit vaffeljern.
Dilddressing
  • Hak dild fint og læg det i en skål. Tilsæt salt og peber, presset hvidløgsfed og saften fra en halv citron. Tilsæt derefter creme fraiche. Rør det rundt og smag det til med salt og citron.
Servering
  • Læg en bund af salat på tallerknen eller i madpakken, og læg din chaffel ovenpå. Læg gravad laks og vores dild creme fraiche dressing.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her