2.0
Kulhydrater / pers.

Fordele

  • Simpelt og lækkert
  • Smager godt og mætter det meste af dagen, hvis du er i ketose

Ulemper

Tid
7
Smag
9
Holdbarhed
5
Ingredienser
10

Endelig vurdering af retten

Her får du en klassisk opskrift på æg og bacon, der suppleres med et par tomater, og intet andet. Det er en nærende morgenmad, der kan holde de fleste mætte langt over frokost, og specielt hvis de er i ketose.

Æg og bacon

Bedøm denne ret

4.41 fra 5 stemmer
Køkkentid1 min
Ventetid10 min
Samlet tid11 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 431kcal
Kulhydrater: 2g
Protein: 22g
Fedt: 29g
Fiber: 0g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 2 stk æg
  • 10 ml piskefløde, kan undlades eller mælk
  • 50 gram bacon ca. 3 skiver

Fremgangsmåde

Bacon
  • Steg bacon på panden, og læg det til side på tallerkenen, når det er gennemstegt efter din præference.
Røræg
  • Bland æg og piskefløde i en skål
  • Steg røræg på panden i baconfedt. Et godt tip er, kun at stege det i maksimalt middel varme, da æg mister sin struktur og noget af det nærende indhold ved for høj varme. Læg det over på tallerkenen med bacon.
  • Server dem eventuelt med lidt grønt, fx. halverede cherrytomater, lidt gulerodsstænger eller agurkeskiver.
  • Spis eventuelt med en bulletproof kaffe til.
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her