11.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Godt som tilbehør
- Masser af B, E og K-vitamin
- Sprøde og lækre
Ulemper
- Liberalt, grundet 11 kulhydrater per portion kun for tilbehør
Endelig vurdering af retten
Knasende sprøde fritter, som er nemme at lave. Et godt alternativ til pommes fritter af kartofler. Knoldselleri er fyldt med C-vitamin, B6-vitamin, magnesium, kalium, mangan og fosfor, og er derfor en fantastisk grøntsag at få nok af, og i denne opskrift, bliver de lækre og sprøde.
Pommes frittes af knoldselleri
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 1 stk knoldselleri ca. 600 gram spiselig knoldselleri
- 3 spsk olivenolie
- 1 tsk salt
- 1 tsk peber
- 1 tsk tørret oregano
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200° C
- Skræl knoldselleriet, og skær det ud i den størrelse fritter som du ønsker
- Kom fritterne på en bageplade, og hæld olie over - vend rundt i fritterne, og drys med salt, peber og organo - eller andre krydderier
- Bages i ca. 30 minutter - eller indtil de har den ønskede sprødhed. Vend i dem et par gange undervejs. Du kan også lave endnu mere sprøde pommes frittes af knoldselleri, hvis du bruger en airfryer.