4.0 Kulhydrater / pers.
Fordele
- Meget tæt på "rigtig" rugbrød
- Smager godt, og har få kulhydrater
Ulemper
- Kalorietæt
Endelig vurdering af retten
Har du en trang til rugbrød, så kan dette være lige sagen. Hovedingrediensen er valnød, og det bliver rigtig godt i konsistensen, og smagen er meget tæt på rugbrød. Et super, super godt Keto rugbrød!
Valnødderugbrød, en god variation af Keto rugbrød
Bedøm denne ret
Ingredienser
- 225 gram hørfrø Blendet til mel
- 10 gram loppefrøskaller ca. 2 spsk
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk gær
- 1,5 tsk salt
- 200 gram valnødder hakket
- 250 gram creme fraiche 18% Eller 38%, alt efter hvor høj fedtprocent du ønsker i rugbrødet
- 6 stk æg
Fremgangsmåde
- Brødet er ganske simpelt! Først tænder vi ovnen på 175°. Bland så alle tørre ingredienser sammen i en skål.
- Tag en anden skål og pisk æg og creme fraiche let sammen, og tilsæt de tørre ingredienser. Rør det sammen og hæld det i en smurt bageform
- Bag det på nederste rille i ovnen ved 175 grader i 80 minutter