Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

Nyheder

Mozzarella wraps – Det nye LCHF hit

Mozzarella wraps – Det nye LCHF hit

Vi ser frokost som den største udfordring på LCHF og ketodiæt. Morgenmad spises hjemme i vores trygge hybel, og kan varieres, alt efter hvor lang tid man har, og samtidigt der er gode muligheder for både en hurtig morgenmad inden arbejde (græsk yoghurt med topping, chiagrød, æggelatte eller bare en bulletproof keto kaffe), eller morgenmad der godt må tage lidt længere tid at lave og at nyde (friskbagte boller eller bagel, blender pandekager eller appelsin scones) – Frokost derimod, spises af mange på farten. Det er nu blevet nemt med Mozzarella wraps!

Vi har testet wrappen med mange forskellige ting, og laks er den klare vinder. Men inden vi går videre, skal du lige svare på et spørgsmål.. Havde du nogensinde tænkt dig, at det skulle blive muligt at like en mozzarella wrap på facebook? Det er det nu! Sensationelt, siger jeg bare.

Gør det bare – mozzarella wrappen har sin egen facebook (der er faktisk ret gode madforslag) 😄

Lækker LCHF indhold i en wrap

En mozzarella wrap, en pakke laks og lidt salat-agtigt tilbehør (Vi lavede vores egen avocado-tomat salsa) er alt du behøver, for at lave en fantastisk frokost. Den er utrolig LCHF og ketovenlig (se lige ernæringsindholdet), og det bedste ved det hele er, at det bare er til at tage med på farten, og lave hvorend du opholder dig til frokost. Det er noget vi har manglet til de dage, hvor vi ikke lige er forberedt.

Prøv den af, den kan købes i Irma, Kvickly, Løvbjerg, Meny, Rema, Super Brugsen og Spar, så der er lidt at gå efter 👍. Vi bruger den uden tvivl i vores ugentlig LCHF og Keto madplan, men sørger for, at stille et alternativ til rådighed (F.eks. vores Parma-skinke-san)

Post meget gerne et billed af din mozzarella wrap eller skriv dit yndlingsfyld, enten i kommentarer, på gruppen LCHF og Keto eller direkte på vores facebook side

Hav en sund og dejlig weekend! ⬇🔥

Mozzarella wrap med laks

Bedøm denne ret

3.5 fra 4 stemmer
Køkkentid2 min
Ventetid5 min
Samlet tid5 min
Opskrift til: 1 person
Type: [Keto]
Kalorier: 570kcal
Kulhydrater: 6g
Protein: 45g
Fedt: 39g
Fiber: 0g

Næringsindholdet er per person/stk

Pin Print opskriften

Ingredienser

  • 1 stk mozzarella wrap
  • 0,5 stk avocado
  • 1 stk løse tomater
  • 0,5 stk rødløg
  • 80 gram gravad laks

Fremgangsmåde

  • Hak rødløg og skær tomat i mindre stykker. Pil avocadoen og skær den i spisestørrelse. Bland alle tre i en skål
  • Læg din wrap og kom laks på, derefter tomatsalat og eventuelt lidt mere laks
  • Rul wrappen sammen og spis den eventuelt med dild
VejledningForstår du ikke tallene i opskriften? Læs her

Andre opskrifter

Left Menu Icon