Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

👋 Velkommen til!

Hej! Jeg vil lige byde dig velkommen til det 30 dages Ketoliv Kickstart. Det nye kickstart for 2021 er udviklet igennem flere års erfaring, men derudover også igennem uddannelse omkring, hvad der faktisk skal til, for at opnå succes med et forløb som dette (læs mere under Introduktion til Kickstart).

🔥 Vælg din Kickstart dato!

Har du ikke allerede valgt din kickstart dato fra appen eller i pop-uppen, er det vigtigt, at du vælger den nu. Det er nemlig den her formular der gør, at vi appen og vores system indstiller sig på, hvor du er i forløbet. Dermed modtager du det, der er yderst relevant for dig på det tidspunkt du er i.

Hvem er vi?

Vi brænder for at gøre en forskel for dig, og hjælpe med at blive en bedre version af dig selv. Vi mener ikke, at Keto er løsningen på alt, som er en holdning, du kan støde på hos mange. Men Keto kan være en vej, til at opsætte de betingelser der skal til, for at du taber dig, uden at sulte dig selv, og uden at gå på kompromis med god mad.

Vi mener, at Keto kan meget mere end vægttab, og at det kan spises på en rigtig og forkert måde, hvorfor vi vil hjælpe dig med at styre igennem den store mængde information, der findes hist og her.

Vi er Nicolai Varney og Magnus Lærkesen, og ligesom vi prøver at hjælpe dig, coacher, uddanner og hjælper vi andre motiverede og kompetente mennesker, i at kunne coache, motivere og hjælpe andre, med at tabe sig med Keto. Vi er derfor ikke bare 2 personer, men i stedet mange ressourcer, der står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.


▶️ Har du spørgsmål eller kommentar, så stil det herunder 👇

Left Menu Icon