Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

🏆 Vi er næsten i mål, men hvad så nu?

Dit 30 dages Ketoliv Kickstart er slut om lidt. Hvad så nu?

Jeg håber at Keto har givet dig så meget, at du har lyst til at fortsætte lidt endnu. Det er i hvert fald ikke blevet sværere efter dit 30 dages Kickstart, for vi har sammensat et system, der fortsat gør det utrolig nemt, og et par tips til, hvordan du kommer bedst videre nu.

 

Lad os vise dig hvilke gode muligheder du har nu:

    • Brug vores ugentlige madplaner og andre madplaner i appen, som bl.a. har en dynamisk indkøbsliste, og derudover kan du få din mad leveret med Rema1000 ⭐️
    • Lav en personlig 1 uges madplan
    • Lav en ny personlig 4 ugers madplanStart med at lave en ny næringsudregning, og lav så en ny madplan. Overvej, om du eventuelt vil tilføre lidt faste, ved kun spise 2 måltider om dagen.
    • Lav din egen madplan direkte i appen (dynamisk ernæringsindhold og en altid opdateret indkøbsliste, uanset om du udskifter opskrifter)

 

(Alle de funktioner, er med i Ketolivs abonnement, og vi presser prisen så meget ned som vi kan. Og når det er sagt, så går alle dine penge til nye produkter og nye funktioner, da vi får 0 kroner selv)

Vi fortsætter Keto, men beløn dig for det gode arbejde..

Så har du lyst til at fortsætte Keto, er det ikke de mange udfordringer ved at stå på egne ben, der er problemet, og det er heller ikke prisen. Men du skal finde det sted, der passer dig bedst!

Det er først nu det bliver sjovt, men…

Når du er fedttilpasset, skaber du et nemt udgangspunkt for at spise sundt, og uanset om det er vægttab eller sundhed du er efter, så bliver det lidt nemmere når du er ovre Keto influenza og måske endda bliver mindre sulten i det hele taget.

Men lad os ikke slippe taget. Der er to dage endnu, og når vi er i mål, har vi en lille overraskelse til dig! Vi ses på målstregen!


▶️ Har du spørgsmål eller kommentar, så stil det herunder 👇

Left Menu Icon