Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

💦 Væskeudtømning

For mange der ikke kender til Keto, er væskes fleksibilitet i kroppen, en ukendt ting, og mange tror derfor, at kroppens vægt er helt baseret på muskler, knogler og fedt. Det er den også mest, men din krop har en relativt høj mængde fri væske, som den kan udskille nemt og med meget kort varsel. Og det gør, at vægten kan svinge en del fra dag til dag, alt efter, hvor mange kulhydrater du bruger og indtager.

Reelt set betyder det, at hvis du er en af dem, der vejer sig dagligt, kan du se store udsving på vægten, da 1-3 kg afhænger af, hvor mange sukkerdepoter du har i din krop.

Sammenhængen med væske og sukkerdepoter

Du kan have op til ca. 650 gram kulhydrater lagret i dine sukkerdepoter (glykogen), og hvert et gram sukker, binder 3-4 gram vand. Du kan altså hurtigt have op til 2.600 gram vand lagret i kroppen, og når de efterhånden opbruges til energi, kan du se store og pludselige vægtudsving. Men hvis du så derimod spiser lidt flere kulhydrater en dag, end du ellers er vant til, kan du se den modsatte effekt.

Så hvad sker der?

Det der sker i din krop i begyndelsen er, at din krop bruger af dine sukkerdepoter, fordi du stopper med at indtage så mange kulhydrater. Kroppen er vant til at bruge kulhydrater, og vil altid prioritere dem over fedt og protein, når det handler om energi, og derfor søger din krop efter kulhydraterne.

Dem har du nogle af i dine sukkerdepoter, og kroppen begynder derfor at bruge lidt af dem.

🍯 Sukkerdepoterne bliver brugt som energi ⚡️
➡️ Din krop udskiller væske
⚖️ Du taber dig en del kg i starten.

 

Og hvad så, om det er væske?

Så sandt som det er sagt, så tager du dem på igen, hvis du spiser mange kulhydrater igen. Men det her er jo kun begyndelsen. Så selvom du ikke fortsætter med at tabe dig 3 kg om ugen, så opstiller Keto de perfekte præmisser for, at tabe sig – Men det kommer vi til!

▶️ Har du spørgsmål eller kommentar, så stil det herunder 👇

Left Menu Icon