Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

😎 Når Keto bliver mere end vægttab – Kur eller livsstil?

Her vil vi snakke om et emne, vi har utrolig kært. Nemlig wellness og sundhedsdelen af en velfungerende Keto kost.

Vi brænder for at hjælpe dig med vægttabet, men set med vores øjne, er vægttabet et resultat af, at du bliver sundere, og for os er en højere sundhed faktisk målet, og vægttabet er et symptom på, at vi bevæger os i den rigtige retning. Det er ikke altid sådan, for man kan godt blive sundere uden at tabe sig, men for mange, går sundhed og vægttab hånd i hånd.

 

Hvorfor Keto bliver misforstået

Keto bliver tit vurderet som noget skidt, og det er netop hvorfor vi tager emnet op nu.

Keto er ikke bare en kost der kan gøre dig sundere, for det kan også forårsage det modsatte. Det handler nemlig ikke kun om hvor meget fedt og kulhydrater du spiser, men også om kvaliteten af maden du indtager.

Keto anses af offentligheden som evigt med bacon, fløde i kaffen og fed mad, men faktisk handler det lige så meget om, at spise den mad, der ligger i toppen af pyramiden, når det kommer til at give kroppen de bedste forudsætninger. Det er mad rig på vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer og naturlige proteiner, kollagen og meget mere. Det er desuden vores største fokus med vores søsterselskab Functionalfoods.dk

.. Nemlig at de er af ekstremt høj kvalitet, udvundet på bæredygtige metoder og gode for vores kroppe og vores sind.

 

I meget korte træk, er Keto derfor grøntsager, sund fedt, og en moderat mængde protein, og ved at mindske mængden af kulhydrater, holder vi kroppen i et fedtforbrændende stadie, der både gavner vægttabet, men også sundheden igennem flere processer i kroppen som autofagi.

Hvis du derfor er usikker på, hvordan du kan spise Keto, udover at bruge madplanerne du er i gang med, så har jeg skrevet en hel bog om emnet, og den kan jeg kun anbefale dig at læse. Jeg er dog ligeglad, om du lejer den på biblioteket, låner den af nogen eller finder den andetsteds, og mange af ressourcerne fra bogen ligger også på Ketoliv.dk og her på siden.

 


Lektør Lene Hedengran Rasmussen udtaler, at bogen er “[…] meget indbydende og inspirerende, og den oplysende del er meget grundig“, hvorfor hun anbefaler den til alle biblioteker. Du kan derfor nemt leje den på biblioteket, og jeg er ligeglad, om du køber den eller lejer den – Så længe du læser den, og kan undgå ulykker.

Når vi får henvendelser om fx. forhøjet kolesterol

Det er tit, at jeg får en henvendelse fra nogen, der oplever at deres kolesteroltal stiger, og deres læge anbefaler, at de stopper den fede mad øjeblikkeligt. Det er en utrolig kompleks henvendelse, og jeg ville ønske, at jeg kunne sige “Gør 1, 2, 3, og så er du sikker”, men det er bare ikke muligt.

Om du er i risikozonen handler om alt andet end kolesterol. Det handler om, om du i forvejen er insulinresistent, hvilke type fedtstoffer du førhen har spist, om du motionerer, og hvordan du i det hele taget spiser. Og oven i det, handler det om, om du er familiær disponeret for tykkere blod eller generelt forhøjet kolesterol.

Det er derfor, at bogen gør sådan en stor forskel for mange, da den både fokuserer på vægttabdelen, men endeligt giver svar på, hvad der foregår med LDL, HDL, kolesterol, mættet fedt, og hvordan du sikrer, at du styrer uden om ulykker.

Og jeg var super nervøs for, om jeg ville blive høvlet ned af offentligheden, da den går imod bestemte anbefalinger og normer, men den er heldigvis kun blevet rost for sine grundige kilder og argumenter.

Du kan derfor gøre dig selv en tjeneste og låne bogen og læse om Keto+, så du er gearet endnu bedre, til når du om lidt er færdig med det 30 dages Ketoliv Kickstart!

Her er en lille illustration omkring, hvad Dirty Keto er, sammenlignet med Keto+, som jeg anbefaler, at du spiser.

▶️ Har du spørgsmål eller kommentar, så stil det herunder 👇

Left Menu Icon