Vind gavekort på 450,- kr

Vind et gavekort på 450,- kroner til functionalfoods.dk

Vi udtrækker en vinder den 10. hver anden måned, og vinderen får direkte besked. I mellemtiden sender vi dig guldkorn om Keto, vægttab og sundhed.

Functionalfoods er vores søsterselskab, og vores høje standarder er lagt i de fysiske sundhedsprodukter – Prøv vores Fitbar, Bone broth eller andre gode sager.

🥴 Forstå Keto influenza

Når din krop forbrænder dine sukkerdepoter, og du dermed udskiller væske, er det ikke væsken i sig selv, der er et problem.

Når du udskiller væske, dræner du også din krop for nogle bestemte elektrolytter, som den har brug for. Det er fx. magnesium, natrium og kalium.

99% skal blot spise mere salt

Ved hovedparten af alle, er der et nemt og hurtigt fix, til at få det bedre, når Keto influenzaen opstår.

1. Spis mere salt på din mad, og gør det præventivt (gør det nu, i stedet for at vente til du begynder at få symptomer)
2. Tag et salt shot af 1-2 gram salt i et glas vand
3. Spis godt med grøntsager til. Det er der med al sandsynlighed allerede i din madplan
4. Drik godt med vand (ca. 2-3 L om dagen)

Salt dine æg godt, tilsæt ekstra salt til dine gryderetter, og tilsæt salt på dine madder i det hele taget. Det er anderledes end det, du måske er vant til, men det virker på din eventuelle Keto influenza.

Drikker du kun ekstra vand, tisser du meget af det ud igen, hvis du ikke også får tilført salten igen. Men sørg for, at du ligeledes drikker masser af vand.

*Vi anbefaler himalaya salt (Google himalaya salt), da det indeholder 80 forskellige elektrolytter, hvorimod bordsalt kun indeholder 2-3 (natrium + kalium + nogle gange jod)


▶️ Har du spørgsmål eller kommentar, så stil det herunder 👇

Left Menu Icon